неделя, 16 декември 2012 г.

Идентифицираха жертвите на стрелбата в Кънектикът

Идентифицирани са всички жертви на стрелбата в училището "Санди Хук" в Нютаун, щата Кънектикът,
Стрелецът е влязъл със сила, съобщиха от полицията, предава ДПА. "Той си е проправил път в училището със сила. Не му е било разрешавано да влезе", каза лейтенант Пол Ванс.


Идентифицирани са всички жертви на стрелбата в училището "Санди Хук" в Нютаун, щата Кънектикът, и телата им са изнесени от учебното заведение тази нощ, съобщи още Ванс, цитиран от Франс прес.

"Разследването продължи цяла нощ. Целта ни беше да идентифицираме всички жертви, за да дадем облекчение на семействата. Полицаите ни работиха цяла нощ и можаха да идентифицират всички жертви", заяви Ванс по телевизия Си Би Ес. Той добави, че телата са били взети от училището.

Вчера 20-годишен мъж застреля 20 деца и шестима възрастни в началното училище "Санди Хук" в спокойното до трагедията, разиграла се в градче Нютаун, в североизточния щат Кънектикът.

Това е едно от най-тежките масови убийства в учебно заведение в САЩ, отбелязва АФП, цитирана от БТА.

Полицейският представител помоли медиите да оставят близките на жертвите "в уединение" в това "тежко и мъчително време", допълвайки, че всяко семейство ще бъде охранявано от конен патрул.
Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар