понеделник, 3 септември 2012 г.

Бивш полицай убил красивата Мария заради любовна афера

Бившият полицай от РПУ-Несебър Михаил Менашки е задържан като предполагаемият убиец на 30-годишната Мария Златанова от Самоков
Бившият полицай от РПУ-Несебър Михаил Менашки е задържан като предполагаемият убиец на 30-годишната Мария Златанова от Самоков. По-всяка вероятност убийството, което потресе тази сутрин Слънчев бряг, е заради несподелена любов и ревност.


Според запознати Мария и Михаил са имали краткотрайна връзка преди време. Красавицата обаче не страдала от липса на ухажори и скоро сложила край на отношенията с бившия полицай.

Влюбеният мъж неколкократно я молел да се съберат отново. Отговорът на Мария обаче винаги бил отрицателен.

Близки на убитата разкриват, че от известно време тя имала връзка с 18-годишния Симеон Куминков, също ранен в нападението. Момчето било дете на богати родители и футболист в местен футболен отбор.

В нощта на убийството той имал намерение да закара приятелката си до квартирата. Точно се качвали в колата му „Ауди Q7”, паркирана пред хотел „Гларус”, където Мария била управителка на бара, когато от храстите изскочил мъж. Той нападнал жената и я намушкал няколко пъти с нож в дясната половина на тялото. Симеон се опитал да помогне, но също бил ранено в дясната ръка.

Няколко часа след нападението приятели на убитата Мария казаха, че са знаели кой е нападателят. Малко по-късно от полицията в Бургас потвърдиха информацията, че това е техен бивш служител, отстранен дисциплинарно заради продажба на фалшиви винетки.

Преди две седмици, по време на кастинг за сериала „Под прикритие”, Михаил Менашки е бил сред записаните за участие като статист. По ирония на съдбата днес той стана известен, но не в измислен криминален сценарий, а като главен герой в реална кървава драма.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар