събота, 3 април 2010 г.

И Стоичков не искал да води ЦСКА

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков е отклонил предложение да поеме столичния гранд ЦСКАтази пролет, съобщава вестник "Стандарт".
Офертата била отправена към него по времето, когато все още беше треньор на клуба от ЮАР - Мамелъди Съндаунс. Според изданието собствениците на ЦСКА - Димитър Борисов и Иво Иванов ще се срещнат с Камата в близките дни, когато Стoичков ще идва до България.
Откакто румънецът Йоан Андоне напусна треньорския пост в ЦСКА, в медийното пространство постоянно се появяват слухове за различни негови заместници, въпреки, че отборът си има наставник в лицето наАдалберт Зафиров.
Вчера в сръбската преса се появиха твърдения, че босовете на "армейците" са канили бившия старши треньор на Цървена звезда - Владимир Петрович, да поеме отбора. Според "Стандарт" обаче тази информация не отговаря на истината и Зафиров ще остане начело на "червените" до края на сезона.
Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще си върне преотстъпения в Миньор Перник -Димитър Илиев през лятото, пише агенция "Блиц", позовавайки се на информация от "Меридиан Мач".
Нападателят дойде на стадион "Българска Армия" през зимата, но не се хареса на тогавашния треньор - Йоан Андоне и бе пратен в състава на "чуковете". Илиев се представя много добре с екипа на тима от Перник и бе автор на попадението в скандалния двубой с Левски, завършил при резултат 3:1 за "сините".
Настоящият наставник на "армейците", Адалберт Зафиров, пък е недоволен от факта, че толкова качествен нападател е бил освободен от отбора. Може би в това решение на румънския специалист се крият трудностите на ЦСКА при отбелязването на гол от началото на пролетния полусезон, отбелязва агенцията.

Източник vesti.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар