събота, 20 октомври 2012 г.

4 полицай в Ловеч с порицание и предупреждение след убийството

4 полицай в Ловеч с порицание и предупреждение след убийството
С порицание и писмено предупреждение ще бъдат наказани четирима служители на ОД на МВР в Ловеч, съобщи директорът комисар Георги Иванов.


Това е било решено след проверка на министерството, назначена след убийството на 25-годишната Ивелина Георгиева от полицая Иво Маринов, предаде БТА.

По думите на Иванов заместник-директорът на областната дирекция на полицията в Ловеч комисар Даниел Колев ще бъде наказан с порицание, а началникът на районното управление "Полиция" Светослав Съев - с писмено предупреждение.

Комисар Георги Иванов поясни, че проверката е констатирала, че действията, извършени от полицейските служители вечерта на 14 септември преди убийството, когато Георгиева е подала жалба срещу Маринов, са били изключително точни и правомерни.

Допуснати са само пропуски при регистрирането на сигнала в съответния дневник, заради което е наказан главен инспектор Съев.

С писмено предупреждение заради документни нарушения ще бъдат наказани още двама служители на ловешката полиция, допълни Иванов.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар